Infraestructures i serveis

Foment farà una rotonda a Montbarbat

Forma part de les obres de millora de l'N-II i serà clau per a la seguretat

El Ministeri de Foment farà una nova rotonda a l'N-II per accedir a la urbanització Montbarbat. Aquesta obra està inclosa en els treballs de desdoblament de la carretera a Maçanet de la Selva. Amb aquesta rotonda s'eliminarà un dels punts més perillosos de l'N-II en el tram de Maçanet a Tordera i es facilitarà l'accés i la sortida de vehicles a la urbanització Montbarbat i la incorporació a la carretera per part dels veïns de Maçanet que hi resideixen. Els treballs de construcció de la rotonda, que té 45 metres de diàmetre i que es troba en fase de traçament sobre el terreny, aniran avançant a mesura que avancin els treballs de desdoblament de l'N-II, que, ara mateix, es troben a l'altura del que es coneix com el veïnat de Pibitller, en el terme municipal de Maçanet.

La previsió del Ministeri de Foment és que passat l'estiu s'hagi executat el tram fins al punt d'accés a la urbanització Montbarbat, que és on es preveu construir la rotonda. La construcció d'aquesta rotonda comportarà una millora molt important per a tots els veïns de Maçanet que viuen a Montbarbat i que cada dia han d'accedir a l'N-II per aquest punt per fer activitats tan quotidianes com anar a l'escola o al CAP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia