L'Ajuntament de Sagunt remodelarà el camí Vell del Mar

Les obres donaran faena a una mitjana de cinc persones durant cinc mesos

La junta de govern local ha donat llum verd aquest matí al projecte d'execució i els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques que regiran el contracte d'obres per a mamprendre una sèrie de millores en el camí Vell del Mar. Aquestes obres compten amb un pressupost de 254.287 euros i un termini màxim d'execució de cinc mesos, després de l'adjudicació del contracte. L'actuació s'inclou en el pla Confiança de la Generalitat i per dur-la a terme es contractaran cinc treballadors durant el període que duren les obres.

El delegat d'Urbanisme, Sergio Muniesa, ha explicat que el condicionament del camí Vell del Mar pretén millorar les línies de comunicació entre el Racó de l'Horta i el polígon industrial SEPES, així com la intersecció del camí Vell del Mar amb l'avinguda de Benjamín Franklin, on s'han produït nombrosos accidents.

El camí Vell del Mar es repavimentarà i se n'ampliarà la calçada, que tindrà una amplada d'onze metres. En l'avinguda Benjamin Franklin es redistribuiran els carrils mitjançant la creació d'una mitjana de separació i una illa en la intersecció amb el camí Vell del Mar. A més, s'hi inclourà un carril d'acceleració i un altre de desacceleració per als vehicles que entren i ixen de l'avinguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona