Montserrat rep definitivament la conducció d'aigua potable

Després de 10 anys des de que s'inicien els tràmits en les Corts Valencianes, fins aleshores, que s'ha donat termini a les obres, Montserrat ha rebut la grata noticia per part del president de la Mancomunitat Vicent Bosch, que el proper divendres 26 de març es farà la cessió i entrega de la conducció per part de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda, a la Mancomunitat Vall dels Alcalans.

A aquest acte d'entrega de la conducció d'abastiment, s'afig la modificació del contracte de concessió en la gestió de l'aigua potable de tot el terme. Això fa possible la municipalització del servei, unifica en un sol concessionari les tarifes i la utilització de tota la xarxa existent. També crea un pla director de les obres necessàries de renovació i de les infraestructures en baixa pressió, i diposita la confiança amb l'empresa Aquagest, amb la qual cosa, en opinió dels actuals components del partit de l'oposició a l'ajuntament de la vila, s'està en disposició d'assegurar que se té davant de la ciutadania, les dues obres més importants que s'han fet en els últims 20 anys en la Vall dels Alcalans.

Tot comença quan, a partir dels greus problemes d'abastiment d'aigua potable a l'estiu de l'any 2000, quedà palès que l'històric problema d'abastiment d'aigua en la Vall dels Alcalans és endèmic, i és per això que es posaren en marxa. Amb el suport de les associacions veïnals, l'equip de govern de l'ajuntament de Montserrat la Mancomunitat i sobre tot amb els acords de les Corts Valencianes, es va poder ordenar per part de la Conselleria d'Infraestructures, unes obres de conducció d'abastiment a la Mancomunitat Vall dels Alcalans des de la potabilitzadora de Picassent fins al dipòsit municipal de Montserrat, que solventaren el problema hagut.

Fou possible i gràcies

JOSEP MARIA MAS

Com a màxim responsable de l'ajuntament de Montserrat, des de juny de 1999 fins a maig de l'any 2007, manifeste públicament que aquesta obra de conducció d'abastiment, ha estat una de les dues obres més importants que garanteixen el futur de la Vall dels Alcalans en els últims 20 anys. Una obra amb una inversió directa de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda de 3 milions d'euros, que ha fet possible una canonada de mes d'11 km des de Picassent fins a Montserrat.

He d'agrair personalment al que fou Secretari Autonòmic, Pedro Marco Segura; al cap de la Divisió de Recursos Hidràulics, Juan Antonio Sánchez; al cap del Servei de Projectes, Ángel Sustaeta Llombart; al cap del Servei de Construcció, Alberto Ferrero, a la direcció de l'obra , i a l'empresa constructora, el seu esforç i sobre tot la voluntat política i l'interès en aquest gran projecte per a la

Vall dels Alcalans. /



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.