Dénia signa un conveni amb Enagàs per a la construcció de l'estació de compressió

El ple ordinari de l'ajuntament de Dénia ha aprovat per unanimitat de tots els grups polítics la firma d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'empresa Enagàs S.A. en relació al projecte de l'estació de compressió que va a construir-se a Dénia. El projecte va unit a la construcció del gasoducte Montesa-Dénia-Eivissa-Mallorca que va obtindre el seu vistiplau definitiu l'any 2006.

En virtut del conveni, l'Ajuntament es compromet a atorgar a Enagàs la corresponent llicència municipal d'obres, ja que l'estació de compressió i les seues instal·lacions auxiliars es troben en terme municipal de Dénia.

Per la seua banda, l'empresa entregarà al consistori 709.316,80 euros en concepte de taxes per tramitació d'expedients i llicències urbanístiques i per l'Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres. En aquest import global també es contempla una partida de 354.709,48 euros per a la millora ambiental i paisatgística de les zones d'entrada al terme municipal de Dénia tant per l'entrada dels Marines com per la nacional 332.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.