Infraestructures

Potries mostra les iniciatives turístiques

El dimarts 31 d'agost, la Directora General de Turisme d'Interior, de l'Agència Valenciana de Turisme, visitarà les iniciatives turístiques que estan desenvolupant-se des de fa anys al municipi de Potries.

La jornada s'iniciarà a les 11 del matí, amb una recepció per part de l'Alcalde i una posterior vista a la Casa Ajuntament on està ubicada actualment la Col·lecció Museogràfica permanent de l'Ajuntament de Potries. Allí mateix, es projectarà una presentació dels diferents projectes als quals l'Agència Valenciana de Turisme ha anat donant suport en els darrers anys: la rehabilitació del partidor d'aigües de la Casa Fosca, l'adequació de la Ruta de l'Aigua, amb els seus materials de difusió i, per últim, durant aquest últim any, l'eliminació de barreres arquitectòniques al Museu de Ceràmica, actualment en rehabilitació.

El suport de l'Agència Valenciana de Turisme, ha estat vital per a poder dur endavant un projecte de desenvolupament, basat en el turisme, pel que des de fa anys, l'Ajuntament de Potries va apostar decididament, i que ara comença a donar els primers fruits.

De fet Potries, porta apostant des de fa molts anys per aquest model de desenvolupament, i ha dut endavant projectes importants, com la rehabilitació del nucli antic del municipi, i la promoció del suport a la rehabilitació d'edificis de tipologia tradicional. Ha apostat fortament per la Ruta de l'Aigua i per la Creació del Museu d'Alfareria Àngel Domínguez, i ha tingut una especial cura pels elements patrimonials, culturals i naturals del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.