Les claus de 49 habitatges de protecció oficial de Sant Quirze del Vallès es lliuraran abans de l'estiu

La primera promoció d'habitatges de protecció oficial de l'actual mandat a l'Ajuntament de Sant Quirze està a punt d'entrar en la recta final. Una vegada sortejats els 35 pisos en règim de venda de les promocions de Can Tuset i Les Fonts, a final de juny o a principi de juliol és previst que la sort determini qui es queda els 14 del total de 49 habitatges que estan reservats al lloguer. Tot plegat, perquè l'empresa municipal COMU pugui lliurar les claus a tots els nous propietaris o arrendataris abans de l'arribada de l'estiu.

La promoció de Les Fonts inclou un total de 24 habitatges, 17 dels quals són de venda i 7 de lloguer. Les seves superfícies se situen a l'entorn dels 70 m² i, en tots els casos, disposen de traster i plaça d'aparcament. Les mides d'un dels pisos, igual que a la promoció de Can Tuset, estan específicament adaptades per a persones que vagin amb cadira de rodes, però la resta d'habitatges també són adaptables en cas que sigui necessari. Pel que fa als pisos de Can Tuset, n'hi ha 18 de venda i 7 de lloguer, així com dos locals que l'Ajuntament té previst utilitzar com a dependències municipals.

Els adjudicataris dels pisos de lloguer rebran dos tipus d'ajuts emmarcats en el pla de l'habitatge de la Generalitat: una subvenció a fons perdut, en funció del tipus d'habitatge i les condicions personals de cadascú, i una ajuda en la quota mensual. Els compradors dels habitatges, però, tot i que els preus de les promocions són molt assequibles, no ho han tingut tan fàcil, i més d'un dels afortunats en el sorteig ha hagut de renunciar al dret d'adquisició per problemes a l'hora d'obtenir una hipoteca.

D'altra banda, l'Ajuntament va anunciar la seva intenció de començar les obres de dues promocions més abans no s'acabi l'any, les del Mas Duran III i IV, que estarien molt a prop dels habitatges de protecció oficial que es van començar durant el mandat anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona