Infraestructures

infraestructures

Amplien el vial davant del pavelló de Fornells

Les obres afecten un tram de 200 metres de la carretera de Campllong

L'Ajuntament de Fornells de la Selva està actuant aquests dies a la carretera que va de Campllong fins a Fornells. Les obres van encaminades a adequar la via en un tram de 200 metres de la carretera, davant del pavelló polivalent de Fornells, a partir de la cantonada del carrer Miquel Martí i Pol en direcció cap a Campllong. La primera fase de les obres van consistir en l'ampliació del paviment, de la banda de la zona esportiva. En aquests dies s'està treballant a l'altra vorera (a la dreta, en direcció a Campllong). Les feines que s'estan fent són per construir la cuneta de recollida de les aigües pluvials. Les obres permetran adequar el marge de la carretera per fer-hi aparcaments per a vehicles, i ampliar així les places de pàrquing de la zona esportiva de Fornells.

Per la carretera de Campllong, un antic camí veïnal que connecta Campllong i Aiguaviva, hi passen cada dia més de 2.600 vehicles. Aquesta alta densitat de trànsit que travessa el poble ha portat l'Ajuntament a reclamar des de fa temps la construcció d'una variant que eviti que tots aquests vehicles passin pel centre. Tanmateix, des del consistori són conscients que la realitat econòmica no permetrà que la construcció de la variant es faci a curt termini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.