Infraestructures

infraestructures

El tram Sora-Ripoll de la C-17 s'obrirà dijous

El desdoblament Vic-Ripoll es va iniciar el 2006 i ha costat 312 milions d'euros

El nou tram desdoblat de la carretera C-17 entre Sora (Osona) i Ripoll entrarà en servei dijous, segons han anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el president de Cedinsa, Pedro Maqueda. Tots dos, a més, han oficialitzat l'hora. Així, a les 11 del matí, el pas superior d'accés a la sortida 89, la de Terradelles, serà la que s'obrirà primer al trànsit. Així ho especifica la invitació que han fet extensiva al Consell Comarcal del Ripollès des de l'Oficina de Protocol del departament.

De fet, des de fa uns dies, els vehicles ja circulen de forma provisional pel carril que va en direcció cap a Ripoll. Es tracta de la carretera vella, a la qual s'han introduït algunes millores.

L'arribada de la C-17 a Ripoll no serà ben bé com a autovia, ja que des de la sortida dels túnels de Terradellas s'anirà aprimant i, a partir d'un giratori situat a l'altura de la depuradora, es convertirà en una via d'un sol carril de circulació per sentit. Es tractarà només d'un tram de poc més d'un quilòmetres. El carril en sentit sud servirà com a vial de serveis.

La posada en servei del tram coincideix amb la denúncia pública de set entitats proteccionistes per la falta de pressupost i disseny en els acabats, exteriors i interiors dels túnels del tram. Les obres del desdoblament entre Vic i Ripoll–iniciades el 2006– han comportat la inversió 312 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona