Infraestructures

Compromís per Ròtova demana a la Diputació gespa per al camp de futbol

La regidora Nahiana Suñé, ha sol·licitat que l'Ajuntament es faça càrrec del lloguer del camp on jugarà el Club Esportiu Ròtova mentre duren les obres al municipi.

Dilluns 22 d'agost ha tingut lloc el plenari extraordinari en què s'han adjudicat les obres de millora i condicionament del camp de futbol de Ròtova a l'empresa que se n'haurà de fer càrrec.

Les obres, que s'espera que comencen a l'octubre, haurien d'acabar abans del 30 de novembre. Mentrestant, el Club Esportiu de Ròtova haurà de buscar un lloc on poder entrenar i realitzar els partits com a local.

Nahiana Suñé, regidora de Compromís per Ròtova ha sol·licitat a l'equip de govern que l'Ajuntament es faça càrrec de les despeses del lloguer del camp on puga jugar el Club Esportiu Ròtova (CER) mentre duren les obres.

A més, les obres de remodelació del camp de futbol no preveuen la col·locació de la gespa artificial sinó que condicionaran la base sobre la qual anirà, en un futur, aquesta. És així com, Compromís per Ròtova, sol·licitarà, mitjançant el seu diputat Emili Altur, que una vegada acabades les obres preliminars, es continue implantant la gespa artificial al camp de futbol del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona