Infraestructures

Es denuncia a Sant Mateu una cessió irregular a una empresa privada de locals públics

Es contravé la Llei de Patrimoni de la Generalitat on parla de les cessions que sols podrien ser a entitats sense ànim de lucre o altres administracions

Segons ha fet públic avui el coportaveu de Compromís a les comarques de Castelló, Carles Mulet, l'empresa adjudicatària del contracte de manteniment i conservació de les vies de titularitat autonòmica en la zona nord de la demarcació de Castelló, Aglomerados los Serranos, SA, estaria ocupant, de manera presumptament irregular les dependències públiques de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient en Sant Mateu.

L'empresa il·licitana “los Serrano” va arribar a Castelló després de l'empresa Azahar Jardineria y Riegos SA, que tenia els contractes de manteniment de les vies del nord, entrara en concurs i a principis de 2012 les dues empreses arriben a un acord pel qual aquesta última empresa, donarà suport tècnic, econòmic i financer per a donar continuïtat a l'activitat del contracte i poder reprendre la prestació del servei.

En el darrer concurs públic, desapareixen els contractes de jardineria i s'inclou una conservació integral de les carreteres, la zona sud de Castelló li toca a Pavasal, i la zona nord a Los Serranos i la centre a una de les filials de Lubasa.

Es dóna el cas que Los Serrano no té implantació física fins ara a les comarques de Castelló, i ha ubicat les seues oficines d'empresa en les pròpies dependències de la Conselleria, en l'Oficina Comarcal de Territori i Habitatge ubicada al municipi de Sant Mateu.

Mulet ha afirmat que ja s'ha demanat per via parlamentària el conveni, acord o contracte de cessió d'aquest espai i saber les condicions, que en tot cas, podrien estar incorrent en serioses irregularitats, ja que s'estaria davant d'un tracte de favor inaudit i inacceptable

Segons el portaveu ecovalencianista, estes dependències són de Patrimoni de la Generalitat una part i una altra de Ministeri de Foment , i la part que s'ha deixat és la de la Generalitat i de ser així, s'estaria contravenint la Llei de Patrimoni de la GVA on parla de les cessions que sols podrien ser a entitats sense ànim de lucre o altres administracions, en cap cas a empreses que a més a més estiguen gaudint d'un contracte a la pròpia administració.

El portaveu ecosocialista ha afirma que es va exigir tota la documentació i que es clarifique aquest fet sense precedents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona