«Espero posar la primera pedra del port de Cubelles l'estiu vinent»

L'alcaldessa de Cubelles, Lluïsa Romero, diu que és una oportunitat per al poble

L'alcaldessa de Cubelles, la socialista Lluïsa Romero, confia poder posar la primera pedra del nou port esportiu de Cubelles l'estiu vinent. Per a ella, és important poder tenir aquesta nova infraestructura perquè obrirà noves oportunitats de negoci a la població. En aquest moment l'empresa adjudicatària ha d'introduir modificacions en el pla especial per complir els requeriments que estableix la Generalitat. Un cop s'hagin introduït aquestes modificacions i el projecte del pla especial hagi estat acceptat es podran iniciar els tràmits més directament relacionats amb la construcció de la nova infraestructura i la redacció del projecte definitiu de construcció del port. Després de la redacció i aprovació del projecte definitiu, Romero confia que podrà posar la primera pedra. Això serà com a màxim a principi de l'estiu vinent, segons ella. Aleshores ja s'haurien d'obrir les portes a unes noves expectatives econòmiques. Precisament, aquest nou projecte va lligat, en el temps, al projecte d'ampliació de la zona industrial i comercial de Les Salines, on el municipi confia poder aconseguir una zona de negoci que garanteixi el futur econòmic dels veïns.

«La població es beneficiarà notablement de la nova activitat perquè Cubelles podrà ser un referent en l'oferta de serveis relacionats amb el sector nàutic», explica l'alcaldessa. Per ella, és molt important que aquells que tinguin amarraments a Cubelles tinguin com a referència el poble per fer les compres i buscar serveis. El projecte de construcció del port esportiu de Cubelles va començar a tenir forma a principi del 2000. Des d'aleshores s'han produït molts canvis i el govern local ha estat en mans de diferents partits, però tant uns com els altres han defensat sempre la construcció d'aquesta nova infraestructura. El fet que el projecte hagués cobrat forma abans de la redacció del pla de ports de la Generalitat, el 2007, va anar al seu favor. Però, a més, la Generalitat tampoc no el considera un port de nova construcció perquè aprofita part de la infraestructura de refrigeració de la central tèrmica que es va construir a principi dels anys setanta a la costa d'aquesta població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona