Acaben la construcció de l'estructura del viaducte del TGV de la Roca

La firma gestora de la xarxa fèrria, Adif, ha finalitzat la construcció del tauler de l'estructura del viaducte del Torrent de Valldoriolf, a la Roca del Vallès (Vallès Oriental), que s'inscriu en el tram Montornès del Vallès-La Roca de la línia d'alta velocitat que ha d'arribar a Barcelona.

Segons que ha informat Adif en un comunicat, l'avanç en els treballs d'aquesta línia ha permès completar la construcció del tauler amb el formigonat de l'última ogiva, per la qual cosa es podrà dur a terme la realització de les proves de càrrec.

El viaducte, de 774 metres, és una de les infraestructures més destacades del tram citat, que té una longitud total de 10,3 quilòmetres i discorre pels termes municipals de Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès i la Roca del Vallès.

Aquest pont amb secció en calaix de formigó executat in situ, està format per 19 ogives, amb llums d'entre 30 i 42 metres i té una amplada de 14 metres.

La construcció de la línia d'alta velocitat Madrid-Barcelona-frontera francesa està cofinançada pel Fons de Cohesió i les ajudes financeres a projectes d'interès comú en l'àmbit de les Xarxes Transeuropees d'infraestructures de Transport (RTE-T).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona