Viladecavalls demana a Foment una zona verda entre les plataformes del quart cinturó i els carrers de Can Trias

El pressupost de l'adequació, que ja s'ha enviat a Madrid, és de dos milions

Parellada ha sol·licitat una reunió a Madrid amb el secretari d'Estat de Planificació i Infraestructures, Víctor Morlán, per explicar-li el projecte. Es tracta de transformar l'espai que queda entre les plataformes i els carrers en una zona verda, ja que en aquesta àrea no s'hi pot edificar ni pot suportar gaire pes perquè hi ha uns tensors. En el projecte s'hi podrien incloure fins i tot pistes de petanca o de bàsquet. Parellada va recordar que també s'ha de tenir en compte la urbanització dels accessos des dels carrers de Can Trias fins a aquestes plataformes. Si més no sobre aquesta superfície s'instal·larà el mercadal setmanal i un pàrquing en dues plataformes. L'obra es completa amb la sortida d'emergència de la part inferior.

L'Ajuntament ja ha enviat tots els informes a Madrid amb el pressupost de l'obra a càrrec de l'empresa Copcisa, que és de dos milions d'euros. L'alcaldessa de Viladecavalls va assenyalar que són molts metres de zona verda, que «per nosaltres es impossible poder assumir». D'aquesta manera, Viladecavalls està esperant la resposta sobre la data de la reunió, que esperen que sigui al més aviat possible. De moment, Parellada ja ha demanat ajut als diputats catalans a Madrid Pere Macias (CiU) i Dolors Puig (PSC) per agilitar el procés.

L'alcaldessa de Viladecavalls va indicar que el tram de Viladecavalls fins a Abrera no estarà acabat fins al 2011, perquè hi ha tots els trèvols viaris i s'ha de construir el túnel des de la riera de Sant Jaume fins a Abrera. «És la part més conflictiva», va constatar Parellada. Ara s'estan executant els laterals per donar sortida i entrada a la C-16 i la C-58. Però s'ha ajornat la construcció de dues rotondes a la C-58.

El pavelló, l'any 2010

El pavelló poliesportiu estarà enllestit el primer trimestre de l'any que ve. L'alcaldessa de Viladecavalls vol que s'acabi a finals d'any, però sent realistes fins al 2010 això no serà possible. El problema és que l'empresa Six Constructor va fer suspensió de pagaments el mes de maig. Ahir Parellada es va reunir amb els responsables de l'empresa adjudicatària i els arquitectes amb l'objectiu de desencallar l'obra. D'aquesta trobada, se'n va treure el compromís de començar a treballar a partir de la setmana que ve amb els administradors i després els proveïdors que queden per poder acabar l'equipament. «Hem d'arribar a una entesa, a tots ens convé», va subratllar Parellada. D'altra banda, l'alcaldessa hi va afegir que en la rehabilitació del carrer Antoni Soler i Hospital que s'està fent amb el fons estatal d'inversió local s'hi posarà una estació de recàrrega de vehicles elèctrics de Circutor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.