Infraestructures

Xarxa C-17 analitza el transport de mercaderies

La comissió executiva de l'associació Xarxa C-17, que agrupa, entre altres, els ajuntaments de Vic, Manlleu, Centelles, Balenyà, Sant Hipòlit de Voltregà i Sant Pere de Torelló, va repassar en la reunió de dimarts a Granollers l'estat dels vuit projectes clau que es van presentar fa quatre mesos a Vic i en van incorporar un de nou: el transport de mercaderies.

En transport ferroviari, un dels projectes en què l'associació està fent un seguiment és el desdoblament de l'R3 de Rodalies. En transport per carretera defensa un desdoblament de la C-17 entre Lliçà d'Amunt i Parets. La Xarxa C-17 també es mostra a favor d'una candidatura dels Jocs Olímpics Barcelona-Pirineus 2026, “convençuda que cal un canvi del model turístic que es basi en la millora de les infraestructures de comunicació”.

Entre altres objectius, la Xarxa C-17 es proposa impulsar el món del motor i l'esport, la salut i la metal·lúrgia com a especialitzacions de l'eix de la C-17 i també conèixer la realitat dels polígons industrials al voltant d'aquesta via (elaborant un mapa del sostre industrial comercialitzable que tenen) per poder desplegar la fibra òptica i millorar el subministrament energètic. El transport públic per carretera i una avaluació permanent del transport de mercaderies a la C-17 són altres àmbits de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona