Infraestructures

Sant Miquel de Campmajor podrà completar per fi el seu ajuntament

El consistori ha aconseguit finançament per adequar la planta baixa com a espai polivalent per a les entitats, sis anys després d'inaugurar l'edifici

L'Ajuntament de Sant Miquel de Campmajor preveu completar aquest any l'edifici de la casa de la vila, la primera fase del qual va estrenar fa sis anys. Es tracta de la planta baixa que dóna a la pista de tennis i que es condicionarà com a espai polivalent, tal com es preveia en el projecte inicial. El pressupost és de 75.000 euros, que es cobriran amb recursos provinents del pla d'obres i serveis. Aquesta partida s'havia de dedicar inicialment a ajudar a finançar la xarxa d'aigua potable; però, com que van fallar les altres fonts de finançament, l'Ajuntament va decidir fer l'altra inversió.

A la planta baixa de l'ajuntament ja hi ha els lavabos, però falta l'enllumenat i la calefacció. La intenció –ha explicat l'alcalde, Josep Fort (ERC)– és que els baixos es puguin compartimentar segons les necessitats o que esdevinguin una sola sala si l'esdeveniment que s'hi organitza té molt de públic. “Donarà servei a les diverses associacions del municipi, que fins ara han fet servir l'antic sindicat”, hi ha afegit Fort. Els accessos seran directes des de l'exterior, sense haver d'entrar a l'ajuntament, i, per tant, el funcionament dels nous locals serà totalment autònom respecte a la resta de l'edifici. En un principi s'havia pensat que als baixos s'hi situessin també uns vestidors per a la pista poliesportiva, però de moment aquesta possibilitat s'ha descartat.

L'edifici de la casa de la vila, inaugurat l'octubre del 2010, va costar més de 500.000 euros. Amb aquella estrena, Sant Miquel posava fi a tres dècades sense disposar d'ajuntament propi, circumstància que obligava el consistori a ocupar diferents espais, el darrer dels quals va ser una part de l'escola.

LA XIFRA

75.000
euros
és el pressupost previst per al condicionament de la planta baixa com a espai polivalent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia