Infraestructures i serveis

Més de 720 cursos i tallers als centres cívics de Girona

El període de preinscripció per a les activitats del curs 2021/22 s’inicia aquesta setmana

La programació s’engloba sota el lema ‘Tornem als cívics’ després de les limitacions per la pandèmia

Més de 720 cursos i tallers han estat programats per al curs 2021/22 a la xarxa dels vuit centres cívics de Girona i equipaments vinculats. L’Ajuntament donarà aquest dimecres el tret de sortida al període de preinscripció (de l’1 al 15 de setembre al web municipal ) per a aquestes activitats i la programació arrencarà l’1 d’octubre.

La campanya s’emmarca dins el lema Tornem als cívics, amb la clara voluntat de començar a girar full als tancaments i les limitacions que va provocar la pandèmia. Amb tot, els cursos i tallers es duran a terme aplicant les mesures de prevenció i seguretat establertes. Entre les diferents propostes les activitats físiques un any més són un gruix important de l’oferta, a més de l’art, l’artesania i les manualitats.

Aquest any també s’han programat més cursos de fotografia i monogràfics que treballen aspectes d’ecologia, de sostenibilitat, de ciència i de literatura. A més, a partir del 15 de setembre, les aules d’informàtica tornaran als centres cívics amb una clara proposta formativa. S’oferiran diferents programes adreçats a l’alfabetització i l’aprenentatge de l’ús de les eines digitals amb l’objectiu d’acostar les noves tecnologies a la ciutadania. Una programació que des de l’Ajuntament es qualifica “d’extensa, diversa i inclusiva; de formats i disciplines diferents; amb activitats per a totes les edats i accessible per preus, horaris i proximitat física.

“Els centres cívics fa més de 30 anys que treballen i enxarxen la ciutadania per fer de la ciutat un lloc més amable i més cohesionat. Ara més que mai cal que els veïns i les veïnes, els veritables protagonistes de la història dels centres cívics, recuperin l’hàbit de trobar-se i fer coses plegats. La programació de cursos i tallers és fruit d’aquesta voluntat de treball conjunt, d’aquesta idea de compartir espais i experiències entre la xarxa associativa dels barris i el consistori”, afirma la regidora de Drets Socials i Cooperació, Núria Pi.

LA DATA

01.09.21
Comença el període de preinscripció, fins al 15 de setembre, al web municipal per fer activitats als centres cívics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona