Serveis

arenys de munt

L'ACA revisarà el nou clavegueram amb càmeres

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha adquirit el compromís d'inspeccionar amb càmera el clavegueram que es va fer abans de la canalització de la riera. Això permetrà detectar possibles trams malmesos en fer-se l'obra. El regidor de l'àrea d'Urbanisme, Alfons Molons, que aquesta setmana s'ha reunit amb el gerent de l'ACA, Adolf Martínez, va explicar que en la reunió també s'havia reclamat una solució per a la claveguera que hi ha al tram descobert entre Arenys de Munt i Arenys de Mar, que es rebenta cada vegada que hi ha una forta rierada.

L'ACA farà les gestions oportunes per poder solucionar els problemes amb la canalització, malgrat que la part econòmica d'aquesta obra depèn del Ministeri de Medi Ambient. Entre les mesures que la setmana vinent l'Ajuntament també exposarà a Madrid hi ha la millora del sistema de recollida de les aigües i el desguàs de la bassa. L'aigua que baixa pels rials de la part alta a l'eixample s'hauria de reconduir a dins la canalització.

Per donar l'obra per acabada l'Ajuntament demanarà també la tramitació del projecte d'ampliació de la carretera i construcció del pont de la carretera C-61, que ara per ara està aturat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona