L'Ajuntament de Cardedeu creu que la nova zona vermella afavorirà la rotació de les places d'aparcament

L'ampliació de la zona vermella al Centre i la seva extensió al barri de l'Estalvi de Cardedeu és efectiva a partir d'aquest mes de juliol. Des del passat dimecres i fins el 8 de juliol s'estan pintant de vermell les places d'aparcament afectades, i posteriorment s'instal·larà la senyalització vertical i les màquines de cancel·lació de denúncies.Segons el consistori L'objectiu de la iniciativa és afavorir la rotació de vehicles per estimular les compres als dos eixos comercials, i garantir que cada plaça d'aparcament sigui aprofitada pel màxim de cotxes possible. Un grup de treball de la Comissió de la Mobilitat i la Millora urbana format per representants de veïns, comerciants i entitats ha elaborat i treballat la proposta durant mig any, que ha estat avalada per les associacions de veïns i comerciants dels dos barris.

Durant aquest mes la Policia Local mantindrà la vigilància als carrers que ja tenien zona vermella amb anterioritat i no sancionarà els vehicles estacionats a les noves zones. A partir de setembre una empresa externa s'encarregarà de la vigilància a totes les places amb limitació horària d'estacionament i en controlarà el correcte funcionament.

La zona vermella s'amplia amb 40 places a l'avinguda del Rei en Jaume (entre el passeig de la Riera i el carrer Montseny); 75 a la plaça Joan Alsina i carrer Ramon Llull; 112 a Mare de Déu del Pilar; 71 a l'avinguda Jaume Campmajor; i 18 a Dr. Klein (entre Jaume Campmajor i Mare de Déu del Pilar). En total, 316 noves places de zona vermella, de les quals 245 tenen límit d'estacionament permès d'1 hora i mitja. A les 71 places de Jaume Campmajor s'hi podrà aparcar durant 3 hores, així com a les 42 ja existents al passeig Mestre Alexandri. L'horari de vigilància de zona vermella es manté de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h (excepte a l'agost). Els veïns que visquin als carrers afectats per la implantació de la zona vermella rebran una carta en els propers dies en què se'ls explicarà com gaudir d'una hora més al matí i una altra al vespre sense obligacions horàries pels seus vehicles.

Una altra novetat és la instal·lació de dues màquines per anul·lar les multes per superació de límit d'aparcament permès a canvi del pagament de 5 euros. N'hi haurà una a prop del mercat municipal i una altra davant de la biblioteca, al carrer Mare de Déu del Pilar. Durant el mes de juliol se substituiran les sancions per avisos informatius.

Finalment, i per garantir un espai d'estacionament pels veïns, l'Ajuntament habilitarà en breu un aparcament d'un centenar de places al solar situat a la cantonada de l'avinguda Eduard Corbella amb el carrer Aragó, al barri de l'Estalvi. En aquest espai, s'hi podrà aparcar sense cap limitació horària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona