Serveis

serveis

Anglès renova el web per evitar atacs

De moment, al lloc www.angles.cat encara no hi ha cap contingut

L'Ajuntament d'Anglès està construint un nou web municipal a causa dels “atacs” de pirateria que rebia freqüentment, segons va explicar ahir l'alcalde de la població, Pere Espinet.

De moment, el web www.angles.cat ja té una nova aparença, més moderna que l'anterior, però tots els apartats encara estan buits de contingut. En canvi, hi ha un missatge signat per l'alcalde dirigit als ciutadans d'Anglès en què informa que, a causa dels constants i reiterats atacs que rep el web de l'Ajuntament, es veuen obligats a posar-ne en funcionament un de nou.

Pere Espinet explica també que el nou web tot just s'està “planejant” i que “de mica en mica” s'anirà omplint l'espai de cada apartat.

Respecte dels atacs que havia rebut el web municipal, Espinet va explicar que sovint s'hi trobava informació que no havia de ser-hi, i altres vegades no es podien obrir arxius. “Hem demanat ajuda a la Diputació i estem fent una altra pàgina, perquè la que teníem es veu que era vulnerable”, va dir l'alcalde. Espinet desconeix d'on provenien els atacs al web.

Caldes de Malavella estrena web

L'Ajuntament de Caldes de Malavella ha estrenat web accessible des de www.caldesdemalavella.cat. En l'acte de presentació l'alcalde, Salvador Balliu, va explicar que una de les grans novetats del web és la incorporació de la seu electrònica, que permetrà als caldencs fer gestions de forma telemàtica sense necessitat de desplaçar-se. També va destacar que una prioritat és la potenciació de les notícies i la informació de servei. El web es divideix en tres apartats: “Ajuntament”, amb informació sobre els òrgans de govern, pressupostos, ordenances i dependències municipals; “Viure a Caldes”, i “Visita Caldes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona