La reparació de la tuneladora de la línia 9 provocarà restriccions de trànsit a la Zona Franca

La tuneladora de la Zona Franca, aturada des de fa gairebé sis mesos, encara tardarà a reprendre la marxa. Per poder acabar d'arreglar la màquina, els tècnics del Departament de Política Territorial i Obres Públiques han d'impermeabilitzar el terreny, deia el responsable d'obres subterrànies, Jordi Jubany. També consolidaran el subsòl per preparar-lo per quan la tuneladora reprengui la marxa i torni a foradar. Totes aquestes tasques començaran dissabte vinent i obligaran a restringir el trànsit al passeig de la Zona Franca, entre els carrers Ulldecona i Cisell. Restaran oberts al trànsit un carril en sentit Port i un altre en sentit Gran Via, en comptes dels dos carrils que hi havia ara. «És qüestió de setmanes» que la gran màquina perforadora del subsòl reprengui la marxa, assegurava Jubany. En una resposta parlamentària, el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, era més concret a l'hora de donar un termini i admetia que la tuneladora tornarà a funcionar «d'aquí a dos o tres mesos».

Restriccions a la C-58

D'altra banda, les obres de construcció del carril bus VAO a la C-58 –d'ús exclusiu per a autobusos i vehicles d'alta ocupació– obliguen a reduir de tres a dos els carrils de circulació en sentit Barcelona, des del nus de Ripollet fins a l'avinguda Meridiana.

La restricció començarà la matinada de dissabte i finalitzarà dilluns a les 11 del matí. Aquest tall és conseqüència dels treballs de cimentació per a l'ampliació del viaducte de la C-58 sobre la riera de Sant Cugat, que obliguen a ocupar un dels tres carrils de la calçada durant els dos dies i mig que durarà la restricció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona