Infraestructures i serveis

Medi ambient

Basf serà la depuradora d'aigües de la Canonja

La Comissió Territorial d'Urbanisme del Camp de Tarragona va donar llum verd ahir a l'ampliació en 3.200 metres quadrats de l'estació depuradora de l'empresa Basf, que permetrà absorbir la nova demanda motivada per la ubicació de la nova planta productora i, al mateix temps, donarà servei al municipi de la Canonja. Això és fruit d'un conveni entre l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Ajuntament de la Canonja que establia que Basf es convertiria en l'estació depuradora d'aigües residuals (EDAR) del municipi. Per fer-ho possible, Basf necessitava reservar uns terrenys annexos a la depuradora ocupats per un aparcament i qualificar-los com a gran indústria. Per contra, la franja annexa a l'antiga N-340 de sòl industrial es canvia a sistema d'aparcaments.

La comissió també va donar el seu vistiplau a les esmenes formulades per l'Ajuntament de Tarragona sobre la regulació de la implantació de centres de culte. Cal recordar que el consistori va aprovar en el ple de maig la modificació del POUM, que obria la porta a instal·lar equipaments religiosos a les àrees d'activitat econòmica –industrials o comercials–. Amb la incorporació de les esmenes, es regulen millor les condicions específiques que ha de tenir el centre –capacitat, ocupació de planta, edificis exclusius–, tant si obren al centre com als afores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona