Urbanisme

Eliminen una àrea d’esbarjo de Sant Miquel, a Olot

Després de fer traslladar el camp de futbol, els veïns aconsegueixen que retirin les taules i talin els arbres

Només dos anys ha durat l’àrea de jocs i d’esbarjo que, a petició dels veïns, l’Ajuntament d’Olot va construir al barri de Sant Miquel l’estiu del 2017. El recinte contenia una pista de bàsquet, un camp de futbol i una àrea de pícnic, equipada amb una font, unes taules i uns arbres. Ara fa un any, arran de les molèsties que els usuaris del camp de futbol ocasionaven als veïns de les cases més pròximes, l’Ajuntament va traslladar el camp, de terra premsada, un centenar de metres més al nord. Les molèsties, però, van continuar, ara causades per les trobades a la zona de pícnic, en un extrem del camp de futbol. “A la nit era com un botellon”, explica el president de l’associació de veïns, Juan Correa. Consegüentment, l’Ajuntament ha talat els arbres (unes moreres que ja eren mortes, segons Correa), ha retirat les taules i ha desmuntat la font. D’aquella àrea recreativa, que va costar vora 70.000 euros, només en queda en servei la pista de bàsquet, que per ara no provoca queixes, i una font.

Fruit del PIAM

L’espai presenta actualment una imatge d’abandonament, dominada per la gran reixa que s’havia construït perquè les pilotes no arribessin a les cases. A la tardor, l’associació veïnal debatrà com arranjar-ho per millorar-ne l’aspecte.

L’alcalde, Pep Berga, recorda que el recinte el van demanar els veïns en el marc del pla integral d’accions de millora (PIAM) de Sant Miquel i que el consell de barri és “sobirà” en aquesta qüestió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia