Administracions

Calonge dona suport a morir dignament

Una moció que va presentar ERC, al govern, es va aprovar per unanimitat

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni dona suport al dret a morir dignament. Una moció presentada pel grup municipal d’ERC, al govern, va tenir en l’últim ple ordinari el suport de la resta de formacions: Junts, el PSC, Avancem, Republicans, la CUP i el PP.

La moció té entre els seus objectius conscienciar sobre el dret a una mort digna, facilitar que els ciutadans registrin el document de voluntats anticipades (DVA) i que els treballadors i treballadores municipals es formin en aquest àmbit. A més, destaca, entre d’altres coses, la necessitat de continuar mantenint l’assistència de programes d’atenció domiciliària i equips de suport (Pades), a més de reforçar i millorar els serveis de pal·liatius domiciliaris amb l’augment de servei d’atenció a domicili (SAD).

L’Ajuntament també assumeix la responsabilitat de dotar d’informació els treballadors i treballadores municipals i formar-los sobre els drets de la ciutadania al final de la vida i el DVA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia