Infraestructures i serveis

Alerten del possible tancament d’oficines d’informació de la Seguretat Social

El sindicat de funcionaris CSIF creu que la Seguretat Social planeja el tancament de diversos centres d’atenció i informació (CAISS) a la demarcació de Girona. Segons l’organització, ja hi ha permís perquè s’unifiquin les oficines de Sant Feliu de Guíxols i la Bisbal i perquè cadascuna resti oberta només uns dies a la setmana.

Segons CSIF, aquesta unificació és el principi d’un procés que posa en perill oficines com les de Santa Coloma de Farners, Ripoll i Puigcerdà i una de les dues de les dues esmentades. “Tenim indicis -afirmen en un comunicat- que Ripoll tancarà i obrirà només un dia a la setmana per un funcionari d’Olot; que Santa Coloma de Farners només obrirà dos dies a la setmana i no sabem què passarà amb l’oficina de Puigcerdà (actualment amb una sola funcionària), que dona servei a 19.000 habitants, i que de tancar faria que els ciutadans de la Cerdanya haguessin de viatjar una hora fins a Ripoll o dues fins a Olot, per una carretera de muntanya, amb les dificultats que això afegeix.” Pel sindicat, aquesta possibilitat s’emmarca en el desmantellament de l’administració de l’Estat a la demarcació de Girona.

Fonts de la Subdelegació del govern espanyol a Girona han assegurat a aquest diari que no els consten els canvis que denuncia CSIF.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia