Urbanisme

Santa Cristina suspèn el pla de Riera Molinets

El ple ajornarà l’aprovació definitiva del pla parcial del sector per “deficiències” abans de la moratòria

El ple de Santa Cristina d’Aro es reunirà aquest migdia en una sessió extraordinària per suspendre l’aprovació definitiva del pla parcial del sector Riera Molinets, on el POUM preveia 221 habitatges, dos hotels i l’ampliació del camp del Golf Costa Brava. El punt havia quedat sobre la taula en el ple ordinari de la setmana passada, després que l’oposició reclamés més temps per analitzar la documentació. I l’alcalde, Xavier Sala (ERC), va decidir donar una setmana més de coll perquè tothom pogués repassar els arguments.

Sala avançava ahir que la suspensió es planteja “després que els promotors presentessin una proposta i se’ls requerís més documentació, que han aportat, però tot i així s’hi han detectat deficiències” que impedeixen l’aprovació segons la normativa.

Pendents de la moratòria

L’ajornament del tràmit municipal aclarirà els motius municipals abans que la Generalitat, en la comissió d’Urbanisme del pròxim 13 de febrer, aclareixi quins sectors queden afectats per l’ampliació de la moratòria d’un any per a nous projectes en els 22 municipis del litoral.

Sala, però, assegura que desconeix encara el dictamen respecte als 23 sectors pendents d’urbanitzar susceptibles d’entrar-hi, només pel que fa al terme cristinenc, tot i que en la darrera reunió amb Agustí Serra va esmentar-lo, en ser un dels punts de conflicte que SOS Costa Brava situa al terme municipal. Tanmateix, deixa clar que la suspensió de llicències seria cosa del govern català, i que el consistori ha analitzat la proposta com pertocava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia