Urbanisme

urbanisme

El TSJC desestima la denúncia contra l'alcaldessa de Vilademuls

Dos veïns de Sant Esteve de Guialbes la van dur als jutjats el 2008 i la van acusar d'irregularitats urbanístiques

La denúncia presentada fa dos anys contra l'alcaldessa de Vilademuls, Dolors Rovirola, per suposades irregularitats en la concessió d'una llicència d'obres, ha quedat en no-res. La sala penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit que no pot admetre la denúncia perquè no ha trobat cap element que constitueixi un delicte en el comportament de l'alcaldessa.

El cas es va originar, el gener del 2007, quan l'Ajuntament va denegar el permís a Oranego SL per fer uns apartaments turístics en una casa de Sant Esteve de Guialbes. Fins aleshores, s'hi havia fet una ampliació, amb una llicència del 2003. La negativa al projecte dels apartaments es va basar en informes desfavorables dels serveis tècnics i la secretaria. Tot i això, el març següent, l'alcaldessa va signar un permís que permetia fer obres fins al juny del 2008, considerant que es tractava de la continuació dels treballs permesos el 2003.

Els propietaris de dues cases veïnes de l'habitatge en obres, Joaquim Mitjà i Joan Mitjà, van exposar el tema a Urbanisme i després van presentar una denúncia, perquè entenien que l'alcaldessa s'havia saltat la normativa. L'Audiència va sobreseure el cas, però aleshores els denunciants van reclamar que, atesa la condició de diputada de Rovirola, el cas es tractés al TSJC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona