Signen un conveni entre l'Ajuntament de les Franqueses i la Diputació de Barcelona per a la redacció del Pla Local d'Habitatge

L'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i la Diputació de Barcelona han aprovat el document per a desenvolupar el conveni marc que permetrà la redacció del Pla Local d'Habitatge de les Franqueses.

El PLH és un document que parteix de l'anàlisi de la situació de l'habitatge en un municipi i de les condicions de context (socioeconòmiqes, urbanístiques, d'organització municipal. etc), i defineix les estratègies per promoure o desenvolupar des del govern local, en relació al sòl i al sostre residencial, per un període d'entre quatre i sis anys i amb caràcter planificador i operatiu amb l'objecte de fomentar l'assoliment del dret dels ciutadans a gaudir d'un habitatge digne en condicions assequibles.

Els treballs a desenvolupar es faran en cinc fases, Pla de Treball, Avanç, Proposta, Aprovació del Ple i Text Refós, amb una durada de 10 mesos des del seu inici. Està previst que en el decurs de l'elaboració del Pla Local d' Habitatge es posin en marxa processos de participació ciutadana.

El pressupost de desenvolupament de l'actuació és de 55.000 euros dels quals l'Ajuntament de les Franqueses aportarà el 25 % (13.700 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona