Urbanisme

urbanisme

L'oposició de Caldes s'uneix pel camp de golf

Tots els partits de l'oposició a Caldes de Malavella –PIC, ICV-EUiA, ERC i el PP– s'han unit per exigir al govern local (CiU-PSC) “diàleg i consens” en l'afer de la venda de la parcel·la del camp de golf. L'oposició té majoria a l'Ajuntament de Caldes.

“Tots els grups de l'oposició lamentem la manca de transparència, diàleg i democràcia participativa per part de l'equip de govern”, van assegurar les quatre formacions a través d'un comunicat conjunt. Recorden al govern local que el fet d'estar en minoria els obliga a “treballar buscant consensos i amplis acords en benefici del municipi”, i li censuren el “tarannà que mostren”.

L'oposició considera una “prioritat” el fet “d'entendre'ns tots plegats”.

Els partits de l'oposició exigeixen poder participar en una operació que suposarà una “font d'ingressos tan important, en uns moments de profunda crisi econòmica”. Es calcula que les parcel·les en venda podrien suposar uns ingressos d'1,2 milions d'euros, aproximadament.

Al juliol l'oposició ja va tombar la proposta del govern local per a aquesta venda perquè no havia estat consensuada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.