Urbanisme

equipaments

S'inicien les obres dels nous jutjats de pau de Vidreres

S'ha buidat l'antic espai que ocupava la biblioteca i s'han reforçat les bigues

Els treballs acabaran al març

Els treballs a l'antiga biblioteca de Vidreres per convertir-la en jutjats de pau ja han començat. Un cop han acabat les obres de la façana de l'antic edifici consistorial, s'han iniciat els treballs a l'interior. Aquesta segona fase de les obres és la que permetrà que l'espai de la planta baixa que fins al 2008 ocupava la biblioteca es converteixi en jutjat de pau. Segons van explicar fonts municipals, el trasllat del jutjat de pau a l'antiga biblioteca de l'antiga casa consistorial va ser una reivindicació del jutge Joan Colls Vallosera per tal d'aconseguir un emplaçament més cèntric. “Aquesta nova ubicació del jutjat de pau suposarà una millora qualitativa en funcionalitat, ja que serà una instal·lació més adient a les necessitats del jutjat i més propera al ciutadà, a banda de donar més seguretat al personal que hi treballa”, va explicar l'alcalde Jordi Camps.

Les obres consisteixen a buidar l'espai, així com a treure els falsos sostres existents i arreglar les bigues. “Es reforça també l'estructura del pis de dalt per seguretat. Així, si el dia de demà s'hi vol fer alguna cosa, s'hi podrà fer”, va comentar Camps. De moment, el pis superior de l'antiga casa consistorial no tindrà cap ús.

L'Ajuntament calcula que les obres a l'antiga biblioteca duraran un mes i mig, aproximadament, i que el jutjat de pau s'hi podrà instal·lar al llarg del mes de març.

LA FRASE

Serà una instal·lació més adient a les necessitats del jutjat i més propera al ciutadà
Jordi Camps
Alcalde de Vidreres

El nou saló de plens i els lavabos públics

Aquesta fase de les obres també inclou els treballs que ja han començat per millorar el saló de plens, també ubicat a la planta baixa. Les tasques, en què també es reforçaran les bigues, s'allargaran fins al mes de maig o juny. Finalment, s'han tret els vells lavabos públics, que es trobaven a la planta baixa de l'edifici i estaven tancats, i ja s'estan fent els nous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia