Urbanisme

Projecten un càmping a la vall del Llémena

Es preveu fer-lo a Sant Martí de Llémena i serà el segon del Gironès

La vall del Llémena, i més en concret el municipi de Sant Martí de Llémena, podria tenir en breu el segon càmping de la comarca del Gironès. L'Ajuntament ha endegat els tràmits per a l'elaboració d'un pla especial urbanístic per a la implantació d'un càmping al pla de Can Pascol. La zona on es faria el nou equipament turístic seria entre les Serres i el pla de Sant Joan. De fet, l'accés a l'espai és per les Serres, però queda a prop del pla de Sant Joan, però enmig hi ha la riera del Llémena que marca el límit.

L'avanç del pla ja ha passat per la Comissió d'Urbanisme de Girona, que ha emès un informe favorable però amb observacions.

El projecte interessa al consistori, segons el seu alcalde, Jaume Busquets, tot i que hi posa condicionants: “Ens ho van venir a explicar i ho trobem bé, però sempre que sigui un càmping ajustat a les dimensions del municipi”, especifica. Busquets no es mostra partidari, doncs, de crear un gran càmping “massificat”, i si és favorable a un equipament que s'integri i respecti l'entorn natural del municipi i de tota la vall del Llémena.

En cas que es concreti la construcció d'aquest càmping, es convertirà en un recurs més per potenciar el turisme i l'activitat econòmica a la vall. En l'expedient de la Comissió d'Urbanisme es plantegen tres possibles alternatives per a la distribució del futur càmping. El de Sant Martí de Llémena, serà, si es fa, el segon càmping a la comarca, ja que n'hi ha un altre a Fornells de la Selva, Can Toni Manescal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona