Infraestructures

Els alcaldes per on passa la N332 protesten per la manca d'atenció de l'Administració

Els primers muníceps de Bellreguard, Palmera, l'Alqueria de la Comtessa i Oliva han fet públic un comunicat i mantenen la protesta pel silenci administratiu

Davant l'últim atropellament mortal ocorregut a Bellreguard com a conseqüència del pas de la carretera nacional 332 pel nuclis urbans de les poblacions, els alcaldes de Bellreguard, Palmera, l'Alqueria de la Comtessa i Oliva, han fet públiques unes reivindicacions per evitar més actes luctuosos.

En primer lloc, els responsables polítics d'aquestes localitats fan públic el seu suport total a la família de l'accidentat, a qui acompanyen en el sentiment.

Reiteren el rebuig al pas de la carretera nacional pel centre urbà de Bellreguard, Palmera, l'Alqueria de la Comtessa i Oliva, una postura que no és nova ni conseqüència de l'últim accident i que des de fa dècades venen manifestant. A més asseguren que no poden consentir que la carretera mate ni lesione més gent.

Per això, demanen a l'Estat que done solució quant abans a un càstig que dura massa dècades tot i ser conscients que les possibles solucions no són immediates, però afirmen no poder consentir que l'alliberament de l'AP7, que alleugeriria almenys el trànsit pesant, siga ajornat una vegada rere altra.

Com a alcaldes els comfaran arribar, una vegada més, a les administracions competents la necessitat i la urgència de la situació, perquè “no es tracta del caprici d'uns pobles, són vides humanes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia