Administracions

Compromís d'ajut pels aiguats

Governació destinarà 600.000 euros a Agramunt i sis municipis més

La Generalitat es va comprometre ahir a destinar 600.000 euros per ajudar a pal·liar els greus danys provocats pels aiguats del 2 de novembre, quan els
rius Sió i Ondara es van desbordar. La rovinada també va causar danys a la comarca de la Noguera i al Solsonès.

La consellera de Governació, Meritxell Borràs, va visitar ahir Agramunt i també Tàrrega, i va anunciar que els diners van destinats a minimitzar l'impacte, en les finances locals, de les diverses actuacions per reparar part del mal causat. Així, els diners s'empraran en treballs de neteja i desbrossament, reposició de paviments, reconstrucció de camins, reparació d'instal·lacions municipals o substitució de mobiliari urbà malmès, entre altres actuacions. Les subvencions de Governació donen resposta a les sol·licituds fetes pels ajuntaments de diverses comarques, que s'han adreçat a diferents administracions reclamant suport. Les primeres vuit sol·licituds aprovades per Governació, perquè ja han complementat la seva tramitació administrativa, corresponen a: Agramunt (246.000 euros), Tàrrega (128.000 euros), Guixers (68.000 euros) i Lladurs (la Vansa i Fórnols). També rebran ajuts Montgai, Ivars de Noguera i Talladell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia