Concerts

Cerca

Del
al

Prop de Palamós

Dilluns, 19 febrer 2018

Sant Feliu de Guíxols

21.00. Atzavara. Concert a càrrec de Moonwalks & Jimbo Banana, Cocodrilo Joe & Los Secuaces de Hatori Hanzo.

Girona

18.00. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Presentació del Piano amb tirants, sessió pedagògica al voltant de l'acordió. I a les 20.00, concert Cordes a l'aire, a càrrec de François Ragot, violoncel, i Ambre Vuillermoz, acordió. Dins la Setmana Cultural del Conservatori de Música de Girona.

Dimarts, 20 febrer 2018

Girona

21.00. Sala Montsalvatge de l'Auditori. Concert participatiu Cantem el cinema, amb la intervenció dels cors Filharmonia, Preludi, Maragall, Gospel Girona i Gospel d'Aro i la coral del GEiEG, amb Daniel Mestre, i com a director preparador, i la pianista Maria Figa.

18.30. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Concert familiar Monsieur Satie, l'home que tenia un piano dins del cap, a càrrec dels alumnes de conjunt de primer curs de grau professional de piano del Conservatori. Amb la participació d'Eduard Paredes, Elisenda Vidal i Tània Parra.

19.30. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Concert Ensemble de clarinets, a càrrec dels alumnes de clarinet. Dins la Setmana Cultural del Conservatori de Música de Girona.

20.00. Centre cívic Pla de Palau. Música per a tothom del Magic Room, amb l'actuació de Jordi Dalmau + Luján Clark.

22.00. Sunset Jazz Club. Actuació de David Mauricio & Luis González Groove Trio.

Dimecres, 21 febrer 2018

Girona

19.00. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Concert a càrrec dels alumnes de música antiga del Conservatori. Dins la programació de la Setmana Cultural del Conservatori de Música de Girona.

22.00. Sunset Jazz Club. Actuació de la Big Band del Conservatori i de David Pastor, trompeta. Dins la programació de la Setmana Cultural del Conservatori de Música de Girona.

Dijous, 22 febrer 2018

Girona

19.00. CookinGirona. Concert solidari a benefici de les persones amb diversitat funcional, amb l'actuació de Fina!.

20.30. Teatre municipal. Recital Cercle d'amor - Dichterliebe op. 28, de R. Schumann, a càrrec de Dichter Club, amb Isidre Ferràndiz, rapsoda; Jordi Homs, tenor, i Jordi Sànchez, piano.

22.00. Sunset Jazz Club. Actuació de Sandra Fern & Nito Figueras.

Divendres, 23 febrer 2018

Girona

18.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Concert de música antiga per a guitarristes La viola de mà, a càrrec de Maike Burgdorf. Dins la programació de la Setmana Cultural del Conservatori de Música de Girona.

Porqueres

21.00. Centre cívic. Actuació de Jorge da Rocha, que presenta el seu segon disc T Drop and Let Go. Dins el cicle Rere el teló.

Dissabte, 24 febrer 2018

La Bisbal d'Empordà

23.00. L'Alternativa. Actuació de Joan Garriga & Madjid Fahem.

Girona

13.00. Casa de Cultura. Concert a càrrec de la banda d'oboès. Dins la programació de la Setmana Cultural del Conservatori de Música de Girona.

20.00. Casa de Cultura. Escenari obert, amb concert a càrrec de professors i alumnes de l'Aula de Música Antiga. Dins la programació de la Setmana Cultural del Conservatori de Música de Girona.

Salt
Ferrish Fest II

12.00. Ateneu Popular Coma Cros. Ferrish Vermut, amb concerts acústics de Tom Hagan, Navratilova i artista convidat.

14.00. Arrossada popular.

18.00. Ferrish Fest de punk rock a La Mirona.