Conferències

Cerca

Del
al

Prop d'Aiguaviva

Dijous, 15 novembre 2018

Fornells de la Selva

20.00. La Sitja. Xerrada Tècniques d'estudi i hàbits. Dins el cicle El món de l'adolescent i la joventut, a càrrec d'Elisabet Soler, psicòloga.

Girona

19.00. Casa de Cultura. Conferència Malalties respiratòries i cardiovasculars, a càrrec de Ramon Orriols i Rafel Ramos.

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència del cicle de matemàtiques i literatura, a càrrec del Dr. Carlos Gámez. Dins la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill.

Vidreres

17.00. Llar de jubilats i pensionistes. Xerrada Què cal saber del dolor, a càrrec de Georgina Vidal, farmacèutica. Dins el cicle de xerrades per la promoció de la salut.

L'Escala

18.30. Biblioteca Víctor Català. Parlem de... xerrada tertúlia sobre Els motors de la nostra vida.

Divendres, 16 novembre 2018

Llambilles

20.00. Sala del pavelló. Xerrada Tècniques d'estudi i hàbits. Dins el cicle El món de l'adolescent i la joventut, a càrrec d'Elisabet Soler, psicòloga.

Bordils

19.00. Casal. Xerrada amb el títol Occitània avui, a càrrec de Marçal Girbau, filòleg.

La Bisbal d'Empordà

22.00. Teatre Mundial. Xerrada de viatges, De la Bisbal a Mongòlia en una moto de 125 cc, a càrrec de Pau Galeote.

Breda

20.00. Sala polivalent del Centre cívic 1 d'Octubre. Conferència a càrrec del psicòleg Enric Font, que parlarà sobre el càncer, malaltia escollida per a la 27a edició de La Marató.

Olot

19.00. Casal Marià. Xerrada Quin és l'estat actual dels esculls de corall?, a càrrec de Josep Maria Gili, doctor en Ciències Biològiques i professor d'investigació de l'Institut de Ciències del Mar - CSIC. Dins la Setmana de la Ciència.

Figueres

20.00. Seu provisional del Casino Menestral. Conferència Ha existit un Feixisme Catalanista (1919-2018)?, a càrrec de l'historiador Arnau Gonzàlez Vilalta. Tot seguit, presentació del llibre El Catalanisme davant del Feixisme, d'A. Gonzàlez, E. Ucelay-Da Cal i X. M. Núñez.

Dissabte, 17 novembre 2018

Girona

12.00. Espai Marfà. Audició comentada Sessions LP 25 Appetite for Destruction de Guns'n'Roses, a càrrec de Jordi Planagumà, músic i activista cultural, i Edu Bonet, músic.

Santa Cristina d'Aro

20.00. Sala d'exposicions de la Caixa. Conferència-taller La màgia de les galetes, a càrrec de Jordi Fortià.

Palamós

16.30. Local de Càritas, al c. Puigpedró, 23. Conferència sobre La música militar: quina funció té una banda militar? Com ha evolucionat al llarg del temps?, a càrrec d'Amós Pérez Fuertes, músic i mestre de música. També parlarà de J. P. Sousa.

Olot

18.00. Sala El Torín. Conferència Els reptes de futur de les administracions locals i el paper de les comarques, a càrrec de Carles Ramió, catedràtic en Ciència Política i Administració Pública de la Universitat Pompeu Fabra. Acte de commemoració dels 30 anys del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Roses

20.30. Institut Cap Norfeu. Viatge juvenil i sociocultural al Marroc.

Diumenge, 18 novembre 2018

Forallac

12.00. Mas Cals de Fitor. Conferència Josep Pla, el suro i les Gavarres de l'Empordanet, a càrrec de Joan Botey, propietari i gestor de suredes de les Gavarres.

Dilluns, 19 novembre 2018

Girona

17.00. Hotel d'Entitats. Conferència Música i Alzheimer. Identitat, comunicació, benestar, a càrrec de Mònica de Castro, musicoterapeuta. Dins el cicle La cuidadora. Eines de suport.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada La nanotecnologia: la revolució invisible, a càrrec de Jordi Díaz. Dins la Setmana de la Ciència.

19.00. CaixaForum. Conferència Nàpols, a càrrec de Joan Vives. Dins el cicle La primavera del barroc: història de 4 ciutats.