Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Cadaqués

Dimecres, 21 novembre 2018

Roses

19.30. Sala d'exposicions Ca l'Anita. Conferència Deconstruint la Roses medieval. El carrer Major i la destrucció de la vila en època moderna, a càrrec de Lluís Palahí de la Càtedra Roses d'Arqueologia i Patrimoni Arqueològic.

Figueres

20.00. Òmnium Cultural. Conferència El ressò de Pierre de Ronsard en Carles Fages de Climent: d'Hélène a Maria Clara, a càrrec d'Anna M. Velaz.

Dijous, 22 novembre 2018

Roses

20.15. Ca l'Anita. Xerrada Millora la teva vida gràcies als olis essencials, a càrrec d'Àngels Campa.

L'Escala

19.00. Sala d'actes municipal. Xerrada Envelliment positiu i saludable. Dieta exercici físic i activitats, a càrrec d'Esther Celda, metgessa i cap de servei sociosanitari Bernat Jaume, Hospital de Figueres.

Banyoles

20.00. Escola Baldiri Reixach. Xerrada El futur de la mobilitat a les ciutats, a càrrec de Jordi Porta Pruna, expert en mobilitat.

Divendres, 23 novembre 2018

Llançà

19.00. Casa de Cultura. Conferència Bolets per fer-se ric i bolets per acabar pobre, a càrrec de Josep Martínez Cardila, naturalista membre de l'Associació Micològica Font i Quer.

Castelló d'Empúries

19.00. Biblioteca. Xerrada sobre Manuel de Pedrolo, a càrrec de Sebastià Benassar.

Figueres

20.00. Seu provisional del Casino Menestral. Conferència a càrrec de Pere Gifre, Dret, agricultura i país. Els Fages de Figueres (s. XIX). Acte en record d'Ernest Lluch.

La Bisbal d'Empordà

19.00. Casal Estel Roig. Xerrada El jovent diem prou a la violència masclista!, amb Ona Cabello (La Forja) i Elena Xifre (Punt Lila i Grup LGTBIQ de la Bisbal. Tot seguit, sessió de punxa discos Estel Roig, amb música feminista.

20.00. Biblioteca Lluïsa Duran. Xerrada Capmany i Roig: dues dones lliures, a càrrec de M. Àngels Cabré, directora de l'Observatori Cultural de Gènere.

Porqueres

20.30. Centre cívic. Xerrada sobre Cuba, dins el cicle Anem de viatge, a càrrec d'Helena Dehesa, Marc Grabuleda i Gal·la Grabuleda.

Dissabte, 24 novembre 2018

Figueres

12.00. Museu de l'Empordà. Fages escriptor, conversa vermut, a càrrec de Sebastià Roig i Vicenç Pagès.

Banyoles

19.00. Museu Darder. Xerrada Einstein-Bohr: la natura de la realitat, a càrrec d'Andreu Valls. Dins la Setmana de la Ciència.

Dimarts, 27 novembre 2018

Banyoles

19.00. Casal Cívic. Xerrada El sentit de l'humor i la resiliència a càrrec de Fina Trullàs.