Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Costoja

Dimecres, 19 juny 2019

Roses

18.00. Sala d'exposicions Ca l'Anita. Xerrada informativa Possibles dificultats durant la lactància materna, a càrrec de l'Associació Marones de Roses.

Girona

19.00. Local dels Amics del Museu d'Art. Conferència Aprendre i gaudir. Els museus com espais d'aprenentatge, a càrrec de Rosa M. Falgàs, presidenta de l'Associació Catalana per a l'Educació, la Formació i la Recerca (ACEFIR).

Dijous, 20 juny 2019

Olot

19.30. Arxiu municipal. Segona presentació del cicle de conferències sínTesis Arquitectòniques, amb la conferència Ciudad, casa, comida. Una aproximacioón poliédrica a los límites entre lo público y lo privado, a càrrec de David Steegman Mangrané, doctor arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Roses

17.00. Ca l'Anita. Xerrada Bon tracte a les persones grans. Dins la campanya de Benestar Social sobre la realitat dels maltractaments a les persones grans.

Girona

19.00. Espai 22. Última sessió del curs de Cinema i Literatura, a càrrec d'Imma Merino, amb Mort a Venècia, de Thomas Mann, i Morte a Venezia, de Luchino Visconti.

19.00. Museu del Cinema. Conferència El cinema que agradava a Tomàs Mallol, amb Isaki Lacuesta. Dins el Memorial Tomàs Mallol.

Divendres, 21 juny 2019

Banyoles

19.30. Llibreria L'Altell. Els escriptors Matthew Tree i Toni Sala conversaran sobre el llibre de Tree El conflicte inevitable.

Girona

17.00. Llibreria Ulyssus. Xerrada sobre Perú, conduïda per Quim Iglésies. Dins el cicle Trobades de viatgers.

L'Escala

19.00. Alfolí de la Sal. Conferència de Marta Pessarrodona, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, en motiu del 150è aniversari del naixement de l'escriptora Víctor Català. Tot seguit, recital de poemes de Víctor Català, a càrrec d'Enric Casasses.