Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Garriguella

Dilluns, 18 març 2019

Figueres

19.00. Biblioteca Fages de Climent. Parlem d'òpera, amb Jaume Radigales, professor de la Universitat Ramon Llull, realitzador del programa Una tarda a l'òpera de Catalunya Música i crític musical del diari Ara.

Girona

18.00. Auditori petit de la biblioteca Carles Rahola. Xerrada Posant la importància de les relacions, sobre poliamor, anarquisme generacional i altres alternatives a la monogàmia, a càrrec de l'activista Natàlia Wuwei.

18.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Entre quatre parets: història, memòria i vivències de l'hospici de Girona (1769-1960), a càrrec de Céline Mutos. Dins els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones.

18.00. L'Estació Espai Jove. Xerrada GR2: el món dels videojocs, a càrrec de Pep Sánchez, director del portal sobre videojocs Meristation; David Darnés, professional de videojocs, i Jordi Rovira, enginyer i gerent de l'empresa gironina de videojocs Anticto. Dins el cicle Camins.

Dimarts, 19 març 2019

Girona

16.30. Centre cívic Sant Narcís. Xerrada Drets en l'embaràs i el part, a càrrec de l'advocada Marta Busquets, organitzada per l'associació Dona Llum.

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Primers auxilis en dret, a càrrec de Jesús Galán, advocat i coach. Dins les Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran.

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Conferència Els costos de la construcció en pedra a la Girona medieval, a càrrec de Sandrine Victor. Dins el cicle La pedra de Girona.

19.30. Centre cívic Barri Vell-Mercadal. Conferència Joana d'Arc, a càrrec de Sílvia Planas, llicenciada en Història Medieval i especialista en història jueva medieval, directora del Museu d'Història dels Jueus i del Museu d'Història de Girona. Dins el cicle Cristianisme i cultura.

Dimecres, 20 març 2019

Girona

11.30. Girona Emprèn. Xerrada Noves economies: l'emprenedoria social.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El nou màrqueting, a càrrec de Pilar Yépez. Dins el cicle Economia digital.

20.00. Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. Conferència Religiositat i ciutat, a càrrec de Joaquim Nadal, catedràtic d'Història Contemporània.

19.00. Centre Cultural La Mercè. Conferència La idea del Mediterrani i la postura artística contemporània: de la revisitació d'un imaginari cultural a la consciència del pes de les aigües, a càrrec de Laura Cornejo, doctora en Història de l'Art. Dins les activitats complementàries del Festival MOT.

19.00. CaixaForum. Xerrada Què hem de menjar per reduir el risc de càncer?, a càrrec del Dr. Carlos Alberto González, investigador emèrit de la Unitat de Nutrició, Ambient i Càncer de l'Institut Català d'Oncologia.

19.00. Sala A de la Casa de Cultura. Molta gent petita, a molts llocs petits, fent coses petites... transformen el món, xerrada-col·loqui a càrrec de Begoña Iñarra.

Dijous, 21 març 2019

Figueres

19.00. Biblioteca Fages de Climent. Conferència Alexandre Deulofeu i Àlvar d'Orriols, a càrrec de Joan Ferrerós. Dins el 6è Cicle de lectures comentades de textos literaris Els escriptors catalans i l'exili.

19.30. Teatre Museu Dalí. Conferència Dalí també pintava al futbol, a càrrec de Josep Playà.

Roses

20.15. Ca l'Anita. Xerrada Els símbols i l'inconscient com a font d'autoconeixement, a càrrec de Joan Vera.

L'Escala

20.00. Sala d'actes de l'Ajuntament. Xerrada informativa La prevenció i el cribatge del càncer corectal, a càrrec de Montse Salvachua, psicooncòloga de l'Associació, amb la col·laboració del farmacèutic Eduard Massaguer.

Banyoles

17.30. Casal cívic. Xerrada La Banyoles medieval en cos i ànima, a càrrec de Bibiana Agustí Farjas, antropòloga. Dins les activitats emmarcada a l'exposició temporal Òssos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física.

Girona

17.00. Col·legi de Mediadors d'Assegurances. Jornada EIAC: l'autopista del corredor cap a la digitalització. Ponents: David Salinas, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Còrdova i impulsor de l'EIAC, i Ricardo García, responsable Model Connectivitat, Unitat Digital Business i Canal Directe Digital AXA.