Conferències

Cerca

Del
al

Lleida

Divendres, 24 novembre 2017

19.00. Sala Nausíca de l'Ateneu. El procés constituent: drets i llibertats en la nova República, a càrrec de Jordi Domingo, membre i portaveu del Grup Constituïm.

Dilluns, 27 novembre 2017

19.00. Aula Magna de l'IEI. Cicle de conferències Malalties cròniques a la nostra societat  amb Son i salut, a càrrec de Ferran Barbé, del Servei de Pneumologia, Hospital Universitari Arnau de Vilanova -IRBLleida - Universitat de Lleida.

Dimarts, 28 novembre 2017

19.30. Aula Magna de l'IEI. Conferència Les raons del cor i la necessitat de racionalitat, a càrrec de Ferran Sáez, Gemma Filella. Modera: Carles Alsinet. Dins el cicle Repensar les nostres vides.

Prop de Lleida

Divendres, 24 novembre 2017

Alguaire

20.00. Espai Jove Lo Trull. Xerrada Tècniques bàsiques: Escalada, ferrates i muntanyisme.

Flix

19.30. Ca Don Ventura. Cicle Íbers i romans a l'Ebre. Xerrada: El poblament ibèric a Flix. A càrrec de Carme Belarte, Pau Olmos i Jaume Noguera.

Dilluns, 27 novembre 2017

Alpicat

18.00. Sala d'actes del Casal. Xerrada sobre relacions Relacions sanes, relacions tòxiques, a càrrec d'Àngels Revenga, diplomada en Treball Social, màster en Gerontologia Social Aplicada de la UB i experta en coaching per la UdL.

Dimecres, 29 novembre 2017

Alpicat

19.00. Sala d'actes del Casal. Xerrada Hipertensió: una estada amb un enemic silenciós..., a càrrec del Dr. Jacint Cabau Rubies, cardiòleg.

Aitona

15.15. Sala d'actes de l'escola Francesc Feliu. Xerrada Créixer en família.

Dijous, 30 novembre 2017

Tàrrega

20.30. Museu comarcal de l'Urgell. Conferència Les necròpolis tumulàries de Ponent al bronze final i 1er ferro: els casos d'Alemanara i Roques de Sant Formatge, a càrrec d'Andreu Moya, Oscar Escala, Enric Tartera, Ares Vidal, Anna Gómez, Jorgina Prats i Gemma Piqué, arqueòlegs i restauradora del projecte Almenara. Activitat paral·lela entorn a l'exposició  La fi és el principi - Pràctiques funeràries a la Catalunya Prehistòrica.