Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Sales de Llierca

Dijous, 05 desembre 2019

Olot

16.30. Associació Gent Gran Olot. Xerrada sobre La Marató.

Girona

17.30. Edifici Sant Domènec, Aula B1. Conferència La ràdio en temps convulsos, a càrrec de Núria Riquelme, periodista. Dins el cicle Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat.

19.00. Aula B de la Casa de Cultura. Conferència Anatomia de la llum. Teoria i simbolisme dels colors, a càrrec de Marc Padrosa. Dins el cicle Confins. Art, simbologia i tradició hermètica.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Noves estratègies de diagnòstic i tractament del dolor patològic, amb les ponències Descobrint les emprentes del dolor per a la millora del diagnòstic del dolor patològic i la determinació de noves dianes terapèutiques, a càrrec de Meritxell Deulofeu, investigadora de NEOMA, i Extractes vegeteals com a estratègia terapèutica per evitar el desenvolupament del dolor patològic, a càrrec d'Anna Bagó, del Grup de recerca NEOMA. Dins el cicle La Tardor amb NEOMA.

19.00. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Conferència El Messies, la culminació de Händel, a càrrec de Joan Vives, flautista de bec, professor d'Història de la Músia i divulgador musical.

19.30. Casa de Cultura. Conferència Risk is comming. Avaluem riscos amb matemàtiques, a càrrec de Rosario Delgado. Dins el cicle Contemporàlia. Models matemàtics per entendre i predir el món.

20.00. Llibreria Ulyssus. Conferència Espiritualitat i resistència al sostre del món. Tibet, Nepal i Bhutan, a càrrec de Quim Iglésies, copropietari de la Llibreria Ulyssus. Dins el cicle Els fruits del viatge..

Salt

17.00. Factoria Cultural Coma-Cros. Conferència a càrrec de José Alfredo Martín, co-creador d'una iniciativa per salvar i protegir oliveres centenàries abandonades a Oliete (Teruel).

Dilluns, 09 desembre 2019

Figueres

19.00. Biblioteca Fages de Climent. Conferència Qui ha de ser el legislador en una societat que es vol justa?, a càrrec d'Itziar González Virós. Dins el cicle de filosofia d'Òmnium Alt Empordà Animals polítics.

Dimarts, 10 desembre 2019

Olot

18.00. Casino Olotí. Xerrada Les xarxes socials per a professionals: com crear una marca personal, a càrrec d'Anna Codina, especialista en màrqueting, comunicació i estratègia digital.

Girona

17.00. Sala d'actes de l'Hotel d'Entitats. Ponència No t'oblidis de cantar, a càrrec de Mònica de Castro, musicoterapeuta. Dins el cicle La cuidadora. Eines de suport.

19.00. Saló de descans del Teatre municipal. Conferència a càrrec de Marina Roig Altozano, advocada de l'equip de la defensa de Jordi Cuixart. Acte de commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans.

Dimecres, 11 desembre 2019

Girona

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Aspirines o sardines? L'alimentació funcional, a càrrec de Rosina López-Alonso Fandiño. Dins el cicle Intel·ligència Creativa.

19.00. Museu del Cinema. Sessió del cicle de projeccions comentades Cinc seqüències per explicar una obra mestra. Sílvia Soler comenta Les petits mouchoirs (Pequeñas mentiras sin importancia), de Guillaume Canet.

19.00. Auditori de La Mercè. Butaca Casademont, amb la conferència El lideratge al segle XXI, a càrrec d'Íngrid Guardiola i Míriam Díez.

La Bisbal d'Empordà

20.00. Teatre Mundial. Conferència Gènere i sexualitat a l'aula. Cap a una pedagogia femenina. Dins el cicle Parlem d'educació.

Torroella de Montgrí

18.00. Auditori de Casa Pastors. Xerrada La rebuda del nadó.