Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Sant Aniol de Finestres

Dimecres, 24 abril 2019

Banyoles

19.00. Sala de socis del CN Banyoles. Conferència Les claus de l'èxit de la Jèssica Vall, amb Jordi Jou i Jèssica Vall. Dins el cicle de conferències d'Esport i Ciència.

Girona

19.00. Espai Amics del Museu d'Art. Conferència Flandes, una pinzellada, a càrrec de Rosa Maria Roqueta.

18.00. Edifici CINC. Conferència Masterclass: com promocionar els teus productes o serveis a través de MicroInfluencers, a càrrec d'Òscar Cumí.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El nou màrqueting, a càrrec de Pilar Yépez, llicenciada en Publicitat. Dins el cicle de conferències Economia digital.

19.00. Casa de Cultura. Conferència El nou màrqueting, a càrrec de Pilar Yépez. Dins el cicle Economia digital.

Navata

Durant el matí. Gimnàs de l'escola. Xerrada en motiu del 25è aniversari de l'assassinat del Pare Blanc Joaquim Vallmajó a Ruanda, a càrrec de familiars i amics de Joaquim Vallmajó

Dijous, 25 abril 2019

Girona

17.00. Col·legi de Mediadors d'Assegurances. Conferència Crèdit i caució: tanquem el cercle de l'assegurament total de l'empresa.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Classe magistral Jo no sóc una persona, sóc dinamita (Nietzsche), a càrrec del professor Josep-Maria Terricabras, de la UdG. Dins el cicle Filosofia a l'abast.

18.30. Institut d'Estudis Nahmànides. Conferència La fascinació per Israel en la política catalana del segle XX, a càrrec de Ferran Sáez Mateu. Dins el cicle Catalunya i el judaisme.

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència Roboètica, a càrrec de la Dra. Carme Torras, llicenciada en matemàtiques, doctora en informàtica, professora d'investigació a l'Institut de Robòtica i escriptora. Dins el cicle Dijous culturals Càtedra Dr. Bofill.

19.30. Casa de Cultura. Xerrada sobre Elfriede Jelinek. La pianista, a càrrec de Jordi Galves. Dins el cicle Les Set Magnífiques.

Blanes

15.15. Sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal. Xerrada-taller Laboratori de nutrició: la importància de la proteïna (animal-vegetal), a càrrec de Isolda Vila, nutricionista sensorial.

Lloret de Mar

19.00. Sala polivalent de la biblioteca municipal. Sessió d'apreciació musical, Pautes per gaudir més d'un concert, a càrrec del professor Sergio Fidemraizer.

Divendres, 26 abril 2019

Banyoles

19.30. Sala d'actes del Museu Darder. Conferència Gabriel Ferrater, a càrrec de Josep Navarro. Dins el cicle Art i lletres al segle XX.

Olot

19.00. Escola d'Adults. Xerrada Els Pirineus, refugi de plantes amenaçades, a càrrec de Xavier Oliver, especialista botànic i membre de la Institució Catalana d'Història Natural.

Figueres

19.30. Cercle Sport. Conferència Dolor i felicitat. Jo decideixo què fer amb el meu dolor, a càrrec del Doctor en Psicologia José Luis Bimbela.

Dissabte, 27 abril 2019

Olot

17.00. Espai Firal. Xerrada i taller d'ungüents i trementinaires a càrrec del col·lectiu Àvies Remeieres.

Cassà de la Selva

11.30. Can Trinxeria. Xerrada Hostals i cuines de Cassà, la memòria dels sentits, a càrrec de Pep Vila i Medinyà, filòleg. Dins el cicle de conferències En l'espai llegim el temps. Arquitectures molt viscudes al Cassà del segle XX.

Castelló d'Empúries

10.00. Capella del Convent de Santa Clara. Xerrada-taller Tu també pots ser escriptor, a càrrec d'Alfred Picó.