Conferències

Cerca

Del
al

Tarragona

Dimecres, 26 abril 2017

18.00. Seu de la delegació de Tarragona del COPC. Conferència: Moure's és vida. L'activitat física: clau del benestar físic i emocional.

18.00. Palau Firal i de Congressos. Club de las malas madres YoNoRenuncio. A càrrec de Laura Baena i Maite Egoscozabal.

Dijous, 27 abril 2017

17.30. Museu del Port. Matemàtiques a l'institut. Una bella eina per a una lectura del món. A càrrec de Ramon Masip i Ramon Nolla, professors de matemàtiques de l'Institut Ponts d'Icart de Tarragona.

19.30. Casa Joan Miret. Gastrosalut 3.0. Xerrada de Xevi Verdaguer.

19.00. El Corte Inglés. Conferència: L'aigua i la salut, amb Miquel Biarnés.

19.00. CaixaForum. Fruita seca, les escumes i la cuina mediterrània, a càrrec de Pere Castells, Gastrocultura Mediterrània, i Jordi Guillem, cuiner del restaurant Lo Mam de Segur de Calafell.

Divendres, 28 abril 2017

12.00. CAP Muralles. Prevenció de la malaltia pneumocòccia en l'adult.

Prop de Tarragona

Dimecres, 26 abril 2017

Constantí

19.00. Sindicat Agrícola. Aules d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. És segura l'aigua que consumim? A càrrec de Carme Aguilar, professora del departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV.

Altafulla

18.00. Escola El Roquissar. Xerrada: Ni princeses promeses ni prínceps blaus. Una mirada a l'educació sense discriminacions de gènere.

La Selva del Camp

20.00. Santa Llúcia. Dos joves lluitant per la llibertat, a càrrec d'Anna Chillida Sabarich i M. Teresa Vallverdú March. Dincs el cicle arRelats.

Roda de Berà

20.00. Casal Municipal Les Monges. Xerrada: De l'exili repubicà als camps nazis. Paral·lelisme amb la situació actual europea. A càrrec de Juan Manuel Calvo Gascón, professor, historiador i membre de l'Amical de Mauthausen.

Dijous, 27 abril 2017

La Selva del Camp

16.00. Sala de la Cooperativa Coselva. Xerrada sobre joieria, a càrrec de Joan Blasi.

Reus

17.00. Centre de Lectura. Aules Mèmora: cicle de xerrades i tallers. testament vital: voluntats anticipades. El meu procés. A càrrec de F. Rillo i Isabel Roman.

Torredembarra

18.00. Biblioteca. Aula de la Gent Gran: Coneguem Shakespeare a través del cinema, a càrrec de Josefa Morón Manzano.

Roda de Berà

20.00. Casal Municipal Les Monges. Xerrada a càrrec d'en Kepa Fuentes, activista: Proactiva Open Arms. Salvant vides a la Mediterrània.

El Vendrell

15.15. Escola Pla de Mar. Cicle de xerrades L'ofici de ser pares: És bo que castigui el meu fill? A càrrec d'Aroa Mateo.

Divendres, 28 abril 2017

Altafulla

19.00. Pallissa de l'Era del Senyor. Conferència: Factors determinants del rendiment en les proves de fons. A càrrec d'Ernest Baiget, professor d'entrenament esportiu de la UVic i Màster en rendiment esportiu.

La Selva del Camp

19.30. Hort d'Iglésies. Xerrada sobre habitatge.

Valls

19.00. Seu comarcal d'Òmnium Alt Camp. Xerrada: Origen i significat de la Flama del Canigó, a càrrec de Llum Ferrero i Toni Ayala.

Roda de Berà

20.00. Casal Municipal Les Monges. Xerrada: El crit de les abelles! A càrrec de Daniel Arrébola.