Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Vila-sacra

Dijous, 19 setembre 2019

Celrà

19.00. Teatre l'Ateneu. Xerrada Celrà aposta per la mort digna, a càrrec d'Àngels Miret i Cristina Vallès.

Porqueres

17.00. Casal de la Gent Gran. Xerrada Què cal saber de la salut bucodental. Vols que en parlem?, a càrrec de Gemma Fontbernat, farmacèutica.

Girona

19.00. Museu del Cinema. Xerrada Cinc seqüències per explicar una obra mestra. Ordet, a càrrec de Josep Maria Fonalleras.

19.00. Bòlit_PouRodó. Conferència La batalla de les imatges, a càrrec de Daniel G. Andújar.

Vilablareix

17.00. Can Gruart. Xerrada-taula rodona Mobilitat sostenible al Gironès.

Palafrugell

19.00. Biblioteca. Xerrada Elements comuns de l'arquitectura religiosa del segle XVI a Catalunya, Occitània i Provença: l'església de Palafrugell com a exemple, a càrrec de Josep Ferrés, arquitecte.

Divendres, 20 setembre 2019

Figueres

19.00. Sala Brossa-Frègoli del Museu del Joguet de Catalunya. Conferència Miró i Joan Brossa? Qui és l'artista? Qui el poeta?, a càrrec de Vicenç Altaió, escriptor i assagista, president de la Fundació Joan Brossa. Presentació del llibre Joan Brossa o el pedestal són les sabates, reedició de 2019, a càrrec de l'autor, Jordi Coca, escriptor i dramaturg.

Girona

12.30. L'Espai Santa Caterina. Conferència sobre modelisme naval, a càrrec de Carles Rebull, com a cloenda de l'exposició Veles al port.

Dissabte, 21 setembre 2019

Roses

11.00. Biblioteca Jaume Vicens Vives. Conferència sobre la fotografia i el retrat, a càrrec de David Hornos.

Banyoles

11.00. Museu Arqueològic. Conferència L'experiència de l'escola de la segona república a Banyoles, a càrrec de Rafel Ponsatí, mestre i estudiós de l'escola republicana, en acabar visita als diferents centres escolars del moment com la Providència, la Placeta dels Estudis i les Carmelites.

Olot

11.00. Casal de Sant Miquel. Xerrada L'Olot de Gil Anglada.

Dimecres, 25 setembre 2019

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència A l'angle fosc, a càrrec de Lorenzo Silva. Dins el cicle Universos literaris, coordinat per la Fundació José Manuel Lara.