Teatre

Cerca

Del
al

Prop de Dosrius

Diumenge, 25 febrer 2018

Arenys de Mar

18.00. Teatre dels Seràfics. Cyrano de Bergerac, d'Edmond Rostand, a càrrec del grup de teatre del CCR de Pineda de Mar.

18.00. Teatre Principal. Teatre de funàmbuls, a càrrec de la Cia. Cric Xic.

Arenys de Munt

18.30. Sala Corrioles del Centre Moral. Puig i Cadafalch: un croquis, amb Sergi Mateu.

Canet de Mar

18.15. El Centru. Contents i enganyats, a càrrec del grup de teatre Cassanenc de Cassà de la Selva.

Calella

18.30. Teatre Orfeó Calellenc. Dones com jo, a càrrec de GEAtre, grup de teatre solidari de Gea XXI. Programació del 44è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella.

Castellterçol

18.30 a 20.30. Centre Espai Escènic. Representació de l'obra La reina de la bellesa de Leeane, a càrrec del grup Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines. Dins la 3a Mostra de Teatre.

Malgrat de Mar

18.00. Centre Cultural. Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles, Descalços pel parc, a càrrec del grup El centriu, de Canet de Mar.

Taradell

18.30. Centre Cultural Costa i Font. Representació de l'obra Moha, a càrrec de la companyia L'ou Cost de Vic. Dins la XVII Mostra de Teatre amb Café.

Lloret de Mar

19.00. Teatre. Representació de l'obra Claudia, de La Conquesta del Pol Sud.

Santa Coloma de Farners

18.15. Auditori. Representació de l'obra El testimoni, a càrrec del grup de Teatre del Centre d'Arbúcies. Dins la campanya de teatre amateur.

Vic

18.00. L'Atlàntida. Centre d'Arts Escèniques d'Osona. Representació de l'obra Paraules encadenades amb mima Riera i David Bages.

Sant Hipòlit de Voltregà

18.00. Teatre Municipal. Representació de l'obra El Tinent d'Inishmore, de Martín Mcdonag dirigida per Xevi Vigué. Mostar més dates

Dies 18 i 25