Societat

Aterratge d'emergència d'un Airbus A380 a Singapur per una avaria en un motor

Un dels avions de la companyia aèria australiana Qantas s'ha vist obligat a fer un aterratge d'emergència després de tenir problemes en un dels motors

L'incident no ha provocat ferits però l'aerolínia ha suspès temporalment tots els vols d'aquests aparells

Un Airbus A380 de la companyia australiana Qantas, l'avió més gran del món, ha hagut de fer un aterratge d'emergència a l'aeroport de Singapur. Segons sembla, ha tingut problemes tècnics quan sobrevolava Indonèsia. En concret, ha fallat un motor.

Segons mitjans indonesis, els habitants de l'illa de Batam, a prop de Singapur, han sentit una explosió i l'aparell hauria perdut una part del fuselatge. De fet, la televisió indonèsia ha mostrat imatges de restes de l'avió que haurien caigut a terra en ple vol.

L'Airbus A380 havia sortit de Londres, s'havia aturat a Singapur i continuava el viatge cap a Sydney, però aquests problemes l'han fet tornar a Singapur. Hi havia 460 persones a bord.

L'aerolínia Qantas està investigant l'incident i el govern australià ha assegurat que no hi ha ferits. L'aerolínia ha decidit suspendre temporalment els vols dels 6 aparells Airbus que té a la seva flota fins esbrinar exactament què ha passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.