Política

Bloc i Iniciativa d'Almoines reediten Compromís

Camilo Gregori i Raül Ribes acorden una candidatura conjunta a les eleccions municipals

El Bloc i Iniciativa han arribat a un acord per a presentar una candidatura conjunta a les eleccions municipals del proper 22 de maig per sumar les forces progressistes que possibiliten tornar a ser el partit més votat i governar des de la participació ciutadana.

Camilo Gregori serà el cap de llista de la candidatura, i Raül Ribes, d'Iniciativa, ocuparà el segon lloc. Aquesta candidatura es presenta davant dels almoiners divendres 15 d'abril, a les 20 h, al saló de plens d'Almoines, on l'actual alcalde, Vicent Ribes, farà balanç dels quatre anys de govern de progrés.

El Bloc d'Almoines vol agrair públicament a Iniciativa i a Raül Ribes la reedició de Compromís per Almoines, després que Miquel Tormo, en representació d'EU, impedira a l'actual regidor Raül Ribes encapçalar la llista d'EU a Almoines.

Per això, Raül Ribes i la gent històrica d'EU han format Iniciativa per Almoines i han pactat amb el Bloc. Miquel Tormo a principi d'esta legislatura va obligar el regidor d'EU, Raül Ribes, a trencar el pacte amb el Bloc i acabar així amb la coalició, la qual cosa hagués fet ingovernable el municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.