El govern valencià vol la nul·litat del «cas Gürtel» per l'ús del sistema de gravació Sitel

La portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, ha assegurat que l'executiu de Francisco Camps demanarà la nul·litat de tot procés judicial obert a propòsit del cas Gúrtel si es comprova que el controvertit sistema d'enregistrament d'escoltes telefòniques Sitel ha sigut utilitzat de manera irregular.

«No estan garantits els drets fonamentals i no és pel sistema en si, sinó per la forma que està aplicant-se. Si s'arriba a demostrar que han sigut vulnerats els drets exercirem aquelles accions que foren necessàries per a restituir-los», ha subratllat la consellera.

Sánchez de León ha precisat que el govern valencià està fins i tot disposat a demanar la «suspensió i la nul·litat de les actuacions», encara que pel moment no hi ha una decisió en ferm.

Per la seua banda, el delegat del govern espanyol al País Valencià, Ricardo Peralta, ha defés el sistema de gravació i ha recordat que compta amb l'aval del Tribunal Suprem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.