El Círcol Maldà recupera la retrobada d'una parella a punt de separar-se, de Marguerite Duras

Àurea Márquez i Xavier Ripoll són una parella que es tornen a trobar en un hotel on van viure les primeres nits d'amor. Els dos personatges es retroben, propiciat pel noi, la nit anterior que signin el seu divorci definitiu. L'amor dels dos és tan fort que es converteix en dolorós, en insuportable, destructiu. Aquesta producció de La música segona, de Marguerite Duras, torna ara al Círcol Maldà proposada per l'ànima del local, Pep Tosar. Tant els actors com la directora, Lurdes Barba, es van quedar amb les ganes de recuperar-la després d'haver-la estrenat i representat, només durant dos caps de setmana, al Ponent de Granollers. Ara ho fan fins al 4 d'abril.

El Maldà es transformarà en el vestíbul d'un hotel de províncies. No caldrà canviar gens la decoració. Només han recuperat la butaca negra (que els l'han deixada els del Ponent) i reforçar amb alguns focus aquesta retrobada. Sense tocar-se pràcticament, provoquen un riu d'emocions que busca transportar l'espectador a anteriors relacions personals. La de la parella és una relació adulta impossible i alhora amb una passió vital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.