La policia local de Cambrils es reorganitza per cobrir tots els barris de la ciutat

La policia local de Cambrils està implantant alguns canvis que haurien d'afectar en la millora de la seguretat ciutadana. D'una banda, ja ha posat en funcionament un telèfon directe per a les emergències, el 092, que ha de facilitar la comunicació directa amb la policia local tots els dies de l'any. La major part de trucades registrades l'any passat eren per guals ocupats, molèsties per sorolls i animals i auxili a persones. D'altra banda, la reorganització de la distribució dels agents (vuitanta en total, a més dels setze interins), farà que es pugui ampliar la cobertura a tots els barris de la ciutat, va dir el cap del cos, Josep Martínez. L'alcalde, Josep Benaiges, va detallar que quedava per cobrir la zona del Pinaret, Nou Cambrils i la zona més perifèrica. Aquestes accions formen part d'una campanya d'apropament als ciutadans, que a partir d'ara també es poden comunicar amb les diverses unitats de la policia a través de correus electrònics específics.

Ara que comença la temporada turística, els agents facilitaran als comerciants i propietaris d'hotels i restaurants informació sobre protecció i prevenció per evitar ser víctimes d'actes delictius. De fet, la regidora de seguretat i mobilitat, Laura Forcadell, va assegurar que cal intensificar la prevenció, tot i que en termes globals han baixat el nombre de furts i robatoris, tret de repunts en barris concrets, segons el cap de la policia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.