Societat

La comunitat educativa fa un minut de silenci en solidaritat amb famílies i docents del Joan Fuster

La consellera, Irene Rigau, demana recordar el difunt, els ferits i el menor que també ''resulta víctima'' dels fets

Les mostres de condol es repeteix a centres educatius d'arreu de Catalunya

La comunitat educativa ha fet un minut de silenci a l'Institut Alzina de Barcelona, com a mostra de solidaritat amb el centre Joan Fuster. Irene Rigau i Xavier Trias han encapçalat la comitiva i han acompanyat la directora del centre, Isabel Balaguer, que ha llegit unes paraules de Joan Fuster convidant a no treure conclusions sense tenir tota la informació. Rigau ha explicat que s'ha triat el centre per proximitat i per preservar la intimitat i el ''treball de reconstrucció emocional'' que viuen al centre afectat. Rigau també ha acompanyat als alumnes de l'institut en un activitat de reflexió i ha demanat recordar el difunt, els ferits i el menor que ''per la seva malaltia també resulta víctima''.

Camp de Tarragona

La comunitat educativa i les institucions del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han sumat aquest dimarts a les mostres de condol per la mort d'un professor de l'institut Joan Fuster de Barcelona. A l'institut Martí i Franquès de Tarragona, els 1.100 alumnes del centre han apel·lat a la “no violència” amb cinc minuts de silenci al pati i està previst que, al llarg d'aquest dimarts, reflexionin sobre els fets a classe. A Tortosa, representants del Govern, de l'Ajuntament, sindicats i mestres i alumnes del CEIP La Mercè s'han davant dels Serveis Territorials d'Ensenyament per fer uns altres cinc minuts de silenci en senyal de dol. Els principals ajuntaments celebren minuts de silenci al migdia.

Silenci a Igualada

Prop de 800 persones, entre professors i alumnes, han fet cinc minuts de silenci aquest dimarts a les onze matí al pati de l'Institut Pere Vives Vich d'Igualada. El centre educatiu, igual que totes les escoles de Catalunya, s'ha sumat al dol per la mort d'un professor de l'Institut d'Educació Secundària Joan Fuster de Barcelona a mans d'un alumne de tretze anys. La resta de centres educatius de la capital de l'Anoia, així com el Campus Universitari d'Igualada, també s'han concentrat aquest matí per expressar el seu condol als familiars, amics i membres de la comunitat educativa. Els cinc minuts de silenci han acabat amb un fort aplaudiment per part de tots els concentrats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia