Necrològiques

En record de Loreto Prat Colom

Les persones moltes vegades ens preguntem què hem vingut a fer a aquesta vida, i a mi m'agradaria modestament expressar-te en aquesta carta el que jo sento a dins meu quan penso en tu.

Per explicar-t'ho vull que imaginis un far i un vaixell. Els fars serveixen per il·luminar els vaixells que passen per les costes i guiar-los pel bon camí; doncs el que vull que sentis, Loreto, és que tu ets el far d'aquesta història, la teva història! Un far amb tanta llum que ha il·luminat, a través de l'amor que tens dins teu, tota la teva família i les persones que has anat coneixent al llarg de la teva vida; has fet de guia a tots aquests vaixells.

A vegades, algunes persones no venen a gaudir de la seva pròpia vida terrenal i senten que la gran majoria dels moments viscuts han sigut de tristesa i dolor. En canvi, el que vull dir-te és que precisament aquesta tristesa i dolor que potser sents que t'ha tocat viure, la converteixis en el gran amor que has donat, i vull que sàpigues que poques persones tenen la capacitat de donar tant d'amor i humilitat com ho has fet tu.

Has fet de comodí per a altres i això poques persones ho saben fer. Tot i les dificultats que has anat trobant en la teva vida, el més important ha sigut estimar la teva família i les persones que t'han conegut. Aquesta ha sigut realment la raó de la teva vida. Escoltar-los en cada moment que t'han necessitat sense demanar-los res a canvi. Escoltar sàviament i acompanyar-los en els moments difícils que hem passat tots, també sense esperar res a canvi, i això, Loreto, t'honora molt coma persona. Has ajudat molta gent a sentir-se més estimada. A Panedes, hi has fet disfrutar molta gent dels menjars que has servit i de l'energia que desprenies, fent que les persones disfrutessin d'aquell clima familiar i d'harmonia.

La teva vida sempre ha estat immensament completa en tots els sentits, perquè no has esperat mai res de ningú, sinó que tu has donat tot el teu amor als altres. Aquesta, Loreto, ha estat la raó de la teva vida, i t'he de dir personalment que per a mi ha estat un honor i un plaer molt gran estar-hi present.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia